spot_img
miercuri, septembrie 28, 2022
spot_img

21 de companii, 100 de posibilitati de angajare prin intermediul CFiR

Bursa de locuri de munca si internship-uri se adreseaza tuturor persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca sau celor care doresc sa se reorienteze profesional spre ocupatii cu posibilitati de mentinere a raportului de munca pe termen mediu si lung.

Pana in acest moment pe platforma Cariera Feroviara in Romania si-au prezentat oferta de posturi disponibile 21 de companii, fiind active aproximativ 100 de anunturi care vizeaza functii strict feroviare, precum mecanic de locomtiva, sef de tren, acar, vatman sau functii cu alt specific, dar si functii care se regasesc in companii ce activeaza in domeniul feroviar, precum strungar, manager proiect, economisti.

De asemenea in oferta de locuri de munca diponibila pe cfir.ro se regasesc posturi pe intreg teritoriul tarii si cu diferite tipuri de program de munca.

 


Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti Ilfov

Asocierea
ASTALDI-FCC-SALCEF-THALES LOT 2A-2B

ASTRA Transcarpatic

Cargo Trans Vagon

CFR Marfa

CFR Calatori

CENAFER

Electroputere VFU

Elmet Group

GFR

ISAF

Novatech

OPSFPR

Proiect Consulting

Rail Cargo Carrier

Reva Simeria

SERVTRANS INVEST

SPIACT Craiova

SCTP Iasi

Vest Trans Rail

voestalpine VAE APCAROM

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte de locuri de munca va invitam sa va inscrieti la newsletterul Club Feroviar, sa ne urmariti pe carieraferoviara.ro sau Facebook pe grupul si pagina dedicate acestui proiect, precum si pe LinkedIn.

Ultimele Articole