sâmbătă, septembrie 23, 2023
spot_imgspot_img

20 de companii prezente la Târgul de Carieră Feroviară în România – angajări și înscrieri la cursuri de calificare

La cea de-a VIII-a ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România, care va avea loc în perioada 7-9 iunie 2023, între orele 10.00-16.00, fizic, în Gara de Nord, și online, și-au anunțat prezența 20 de companii în a căror oferte se regăsesc locuri de muncă pentru diverse profesii și posibilități de înscriere la cursuri de calificare în meserii feroviare. 

Evenimentul este organizat de Carieră Feroviară în România – CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină, în parteneriat media cu Club Feroviar și se adresează celor care își doresc o carieră în domeniul feroviar și cel al produselor și serviciilor conexe.

Această ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România va avea loc în contextul în care tot mai multe proiecte sunt în derulare sau urmează a fi lansate în domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină. Potrivit informațiilor furnizate de Club Feroviar (disponibile aici), acest an promite a fi unul plin de realizări și progrese în infrastructura feroviară și nu numai.

Cu aceste evoluții dinamice, domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină devine tot mai atractiv și deschide noi oportunități pentru tinerii profesioniști, pentru cei care își doresc o reconversie profesională sau pentru cei care doresc să își consolideze cariera în acest domeniu.

Cu cine vă puteți întâlni în zilele de 8-9 iunie – fizic în Gara de Nord și 7-9 iunie – online

Evenimentul va aduna sub același acoperiș companii din infrastructura și suprastructura feroviară, logistică sau material rulant și alți actori cheie din industrie. Participanții vor avea oportunitatea unică de a interacționa direct cu reprezentanții acestor organizații și de a explora diversele oportunități de angajare, cursuri de calificare sau stagii de practică.

Partenerii principali ai evenimentului sunt DB Cargo Romania și PORR Construct.

DB Cargo Romania este compania care te provoacă în fiecare zi să fii mai bun și mai performant. Suntem peste 1000 de colegi în România, iar relațiile noastre se bazează pe încredere reciprocă, o filozofie comună de conducere și pe valorile companiei: Calitate, Echipă, Respect, Comunicare.

Știm că într-o poveste de succes oamenii reprezintă valoarea cea mai mare, de aceea considerăm că motivarea angajaților și investirea constantă în dezvoltarea lor reprezintă un obiectiv important în cadrul companiei – de la training-uri de dezvoltare, la cursuri de specializare sau calificare.

Dacă îți dorești o carieră în domeniul Feroviar, la o companie de top atât în Europa, cât și în România, te așteptăm în Echipa DB Cargo Romania!

 

PORR Construct România face parte din grupul internațional PORR cu sediul principal în Viena, Austria. Suntem una dintre cele mai importante companii de construcții din Europa, cu peste 150 de ani de experiență. Principalele noastre domenii de activitate sunt construcțiile civile şi proiectele de infrastructură.

Succesul PORR este asigurat și securizat de echipele dedicate care activează în diferitele țări ale grupului. Ne concentrăm cu precădere asupra competenței de bază, domeniul construcțiilor. Creșterea inteligentă este pilonul strategiei noastre, rezultatul final fiind în atenția noastră de-a lungul întregului proces. Activitatea, acțiunile și comportamentele noastre zilnice se ghidează după motto-ul: Împreună construim viitorul.

Seriozitate. Umăr la umăr. Apreciere. Pasiune. Spirit de pionierat. Acestea sunt cele cinci principii ale PORR care ne definesc și ne diferențiază ca echipă.

 

În prima zi, 7 iunie, veți avea posibilitatea de a susține interviuri online, existând astfel flexibilitatea de a participa de oriunde în lume. Pentru aceasta este nevoie de un dispozitiv conectat la internet, dotat cu o conexiune stabilă, căști și un microfon. Veți avea ocazia de a vă întâlni virtual prin intermediul platformei Zoom cu reprezentanții companiilor: DB Cargo Romania, PORR Construct, Novatex Solutions, VIOTOP, GRUP FEROVIAR ROMÂN (GFR), TBL Grup, CARGO TRANS VAGON și CONTRAIL Machinery S.R.L.

În zilele de 8 și 9 iunie veți avea oportunitatea de a vă întâlni personal cu reprezentanții companiilor care aleg să participe în format fizic în spațiul dedicat Târgului de Carieră Feroviară în România din Gara de Nord. Astfel, veți putea experimenta o interacțiune directă și autentică cu angajatorii și veți avea posibilitatea de a face o impresie deosebită în cadrul întâlnirilor față în față.

De asemenea, în aceste două zile va exista în continuare posibilitatea de susținere a interviurilor online chiar și din cadrul târgului, de la Gara de Nord, fiind amenajate două cabine speciale în acest sens.

Vor fi prezente în Gara de Nord: DB Cargo Romania, BAICONS, ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate SA, TPF Inginerie, CFR Marfă, CNCF CFR SA, CONSIS Proiect, DB Engineering & Consulting, EGIS,  GRUP FEROVIAR ROMÂN (GFR), Telecomunicații CFR, Atelierele CFR Grivița, IMSAT și SEGULA Technologies Romania.

Angajări și înscrieri la cursuri de calificare la Târgul de Carieră Feroviară în România

În cele trei zile de târg participanții vor avea oportunitatea unică de a interacționa direct cu reprezentanții companiilor prezente și de a explora diversele oportunități de angajare, cursuri de calificare sau alte oferte pentru cei aflați la început de carieră.

Astfel, cei interesați de o carieră în domeniul feroviar și cel al produselor și serviciilor conexe își pot găsi găsi un loc de muncă indiferent de calificarea și nivelul de experiență. Sunt posturi care vizează meserii cu specific feroviar: mecanic de locomotivă, revizor tehnic vagoane sau șef tren, posturi pentru personal calificat, precum: prelucrător prin așchiere, electrician, excavatorist șamd, dar și posturi pentru cei cu studii superioare: economiști, arhitecți sau ingineri.

Pe de altă parte, cei care doresc să se califice într-o meserie feroviară, șef de tren, revizor tehnic de vagoane, mecanic de locomotivă sau șef manevră, pot afla mai multe informații de la reprezentanții operatorilor feroviari DB Cargo Romania și Grup Feroviar Român.

Așadar, pregătește-ți CV-ul, pregătește-te să îți prezinți abilitățile și cunoștințele și ia parte la Târgul de Carieră Feroviară în România. Indiferent dacă alegi să participi în format online sau fizic, ai șansa de a face o impresie durabilă și de a-ți construi drumul către o Carieră Feroviară de succes în România.

Evenimentul este realizat în parteneriat media cu Club Feroviar, cu sprijinul partenerilor CFiR: Baicons, E-P Rail, ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate, Knorr-Bremse, Novatex, Tim Rail Cargo, TPF Inginerie, Consis Proiect, DB Cargo Romania, DB Engineering&Consulting, Egis Romania și TBL Grup, dar și al instituțiilor de învățământ și al asociațiilor profesionale și patronale cu care colaborăm: Facultatea de Transporturi din cadrul Universității POLITEHNICA București, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul Universității Tehnice de Construcții București, Universitatea din Craiova, Universitatea din Pitești, CENAFER, Asociația Industriei Feroviare din România – AIF, Asociația Inginerilor Feroviari din România – AIFR® și Organizația Patronală a Societăților Feroviare Private din România (OPSFPR).

Urmăriți-ne pe site, newsletterul săptămânal și/sau social media: linkedin, twitter, facebook și instagram pentru a afla noutăți despre Târgul de Carieră Feroviară în România: când încep înscrierile pentru interviuri și ce alți angajatori vor mai fi prezenți la târg.

Pentru mai multe informații despre târg, ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau telefon 0371 314 475. Vom răspunde în intervalul orar 9.00 – 17.00, de luni până vineri.

Ultimele Articole