spot_img
vineri, septembrie 30, 2022
spot_img

16 ore i-a luat unui tren să ajungă de la Arad la Constanța

Plecat pe 1 august la ora 20.36 de la Arad spre Constanța, trenul IR 11504 se găsea a doua zi, la ora 11.54 abia la Medgidia.

Trenurilor românești le sunt necesare durate mari de timp pentru a traversa țara. Trenurile au ajuns să nu se mai încadreze nici măcar în duratele generoase de parcurs stabilite pe baza unor viteze medii de circulație în jurul a 40-50 de kilometri pe oră. Astfel, trenul IR 11504, operat de un operator privat, a plecat luni la ora 20.34 de la Arad pentru a ajunge la 10.21 la Constanța. Trenul avea însă la ora 12.00 o întârziere de aproape două ore, ceea ce înseamnă că îi vor fi necesare 16 ore să traverseze țara. Biroul de informații al operatorului a confirmat întârzierea, însă a spus celor interesați că nu este în măsură să comunice cauza întârzierilor.

Trenul a ajuns  la Craiova cu o întârziere de aproximativ o oră, cauzată de compania de infrastructură, spun reprezentanți ai companiei Astra Trans Carpatic. Apoi, atașarea unei locomotive de rezervă și rebrusarea în Gara de Nord București (întoarecerea trenului) au adăugat o altă întârziere, spun aceștia, cerând scuze pentru situație.

Ultimele Articole