spot_img
miercuri, martie 22, 2023
spot_img

16 februarie – Ziua Feroviarului. Directorul general care NU le-a urat La mulți ani ceferiștilor

Un director general al unei companii de stat nu le-a urat La mulți ani ceferiștilor de 16 februarie – Ziua Feroviarului.

Ziua de joi, 16 februarie, a fost zi liberă la Căile Ferate Române, așa cum prevede Legea 195/2020 privind Statutul personalului feroviar. Ceferiștii au lucrat însă, urmând ca ei să-și ia ulterior câte o zi liberă. Nu au lucrat cei din regionale și din structurile centrale ale societăților și companiilor feroviare.

Urările lui Ion Simu-Alexandru

DNA s-a pus pe CFR licitație la CFR SA Ion Simu-Alexandru rămâne director cutremur la regionalele CFR SA Noul director general al CFR SA director general la CFR SA
Ion Simu, directorul general al CFR SA

Totuși, directorii generali de la două companii feroviare le-au urat La mulți ani ceferiștilor.

„Începând din acest an, ziua de 16 FEBRUARIE este declarată oficial Ziua Feroviarului, în semn de recunoaştere a meritelor deosebite celor care, de-a lungul timpului, au contribuit la dezvoltarea transportului pe calea ferată!!! Ion Simu-Alexandru, director general al CFR SA: Ziua de 16 februarie este o zi de sărbătoare pentru toți feroviarii! Cu această ocazie, doresc să vă transmit sincere urări de sănătate, fericire alături de familiile dumneavoastră, dar să vă și mulțumesc pentru profesionalismul și responsabilitatea de care dați dovadă, în buna desfășurare a activității feroviare, zi de zi, oră de oră, minut cu minut! La mulți ani, feroviari, oriunde v-ați afla”, se arată într-o postare de pe pagina oficială de Facebook CFR Infrastructura.

Mesajul lui Daniel Apostolache

La rândul său, și Daniel Apostolache le-a urat La mulți ani ceferiștilor printr-o postare pe pagina de Facebook a CFR Marfă: ”La mulți ani,  Feroviari! 16 februarie 1933. 16 februarie 2023. Începând cu acest an, la comemorarea a 90 de ani de la grevele ceferiștilor de la Atelierele Grivița, ziua de 16 februarie a fost declarata oficial Ziua Feroviarului. Daniel Apostolache,  director general CFR Marfă: Doresc să le transmit cu această ocazie tuturor colegilor feroviari sincere urări de sănătate și multe momente frumoase alături de famiile lor! La mulți ani!”.

Traian Preoteasa nu le-a urat La mulți ani ceferiștilor de 16 februarie – Ziua Feroviarului

16 februarie - Ziua FeroviaruluiCu toate că și angajații Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA sărbătoresc Ziua Feroviarului, ei nu au primit niciun mesaj de La mulți ani din partea directorului general al societății, Traian Preoteasa.

CITEȘTE și Ceferist sancționat discreționar. Traian Preoteasa, denunțat pentru abuz în serviciu

Pe pagina de Facebook a operatorului feroviar de stat ultima postare este (la ora publicării acestei știri) de miercuri de la ora 12,34. Și aceasta nu are legătură cu momentul festiv de joi, ci este un îndemn către pasageri să-și cumpere bilete de tren online sau de aplicația mobilă.

Cum Traian Preoteasa nu a făcut acest lucru, le spunem noi, Club Feroviar, La mulți ani angajaților SNTFC CFR Călători!

Ultimele Articole