spot_img
sâmbătă, octombrie 1, 2022
spot_img

14-29 iunie 2021 – campanie mobilă de recrutare organizată de DB Cargo Romania

DB Cargo Romania organizează în perioada 14-29 iunie 2021 o campanie mobilă de recrutare personal care va ajunge în orașele Craiova, Drobeta Turnu-Severin, Timișoara, Arad, Oradea, Târgu Jiu și Simeria. Dacă ești calificat într-o funcție în domeniul feroviar – mecanic de locomotivă, revizor tehnic de vagoane, șef tren, electrician și nu numai – și îți dorești să faci parte dintr-o comunitate multiculturală, te așteptăm să ne cunoaștem.

 

DB Cargo Romania este o companie cu capital german, membră a grupului DB AG – lider de piață în domeniul transportului feroviar, care asigură servicii de calitate premium, printr-o flotă de locomotive și vagoane impresionantă ca număr și performanță, precum și personal motivat și calificat dispus pe întreaga rețea feroviară din România.

Parcul nostru este compus din 60 de locomotive noi și 2873 de vagoane.

Suntem o echipă dinamică, formată din peste 700 de colegi şi încurajăm toţi angajaţii să întrebe dacă nu ştiu, să folosească în fiecare zi valorile pe care le avem.

De asemenea, investim constant în programe de formare, de sănătate și dezvoltare internațională.

14-29 iunie 2021 – campanie mobilă de recrutare organizată de DB Cargo Romania

În perioada 14-29 iunie venim în orașul tău! Participarea nu necesită o înscriere, iar tu poți te poți prezenta în intervalul orar alocat fiecărei locații cu un CV sau actele care îți dovedesc calificarea!

Te așteptăm dacă ești calificat într-o meserie în domeniul feroviar – mecanic de locomotivă, revizor tehnic de vagoane, șef tren, electrician și nu numai – sau dacă dorești să începi o carieră în acest domeniu.

Vom discuta despre oportunitățile oferite și vom putea face planificarea angajării tale!

Te așteptăm în:

  • Craiova – 14 iunie – gara Craiova, în intervalul orar 10:00 – 16:00
  • Drobeta Turnu-Severin – 15 iunie – gara Drobeta, în intervalul orar 10:00 – 16:00
  • Timișoara – 22 iunie – gara Timișoara, în intervalul orar 10:00 – 16:00
  • Arad – 23 iunie – gara Arad, în intervalul orar 10-00 – 16:00
  • Oradea – 24 iunie – gara Oradea, în intervalul orar 10:00 – 16:00
  • Târgu Jiu – 28 iunie – gara Târgu Jiu, în intervalul orar 10:00-16:00
  • Simeria – 29 iunie – gara Simeria, în intervalul orar 10:00-16:00.

Dorești să te dezvolți pe plan internațional? Alături de noi ai această oportunitate! 

DB Cargo Romania reprezintă pentru mine firma care mi-a oferit posibilitatea de a pune în practică abilitățile și cunoștințele mele, alături de dorința de a activa ca mecanic de locomotivă. Am început ca mecanic ajutor, apoi, într-un timp relativ scurt, am promovat ca mecanic de manevră și apoi ca mecanic pentru trenuri directe de marfă. În acest timp, am petrecut o perioadă și la departamentul dispecerat comanda personalului, unde, alături de un colectiv tânăr și ambițios, am învățat despre procesul și condițiile necesare punerii unui tren în circulație. Experiența dobândită atât ca mecanic, cât și ca dispecer, mă ajută în a-mi îndeplini cu ușurință și entuziasm sarcinile din fișa postului.
Cosmin Tudorache, Mecanic de Locomotivă în cadrul DB Cargo Romania din 2014

Dacă ai neclarități sau dacă dorești mai multe informații, ne poți contacta la numărul de telefon 0727.200.500 sau pe e-mail: jobs.ro@deutschebahn.com

Ultimele Articole