Locatia

Despre locatie

Continental Forum Arad

forum.arad@continentalhotels.ro

Tel.: +40 372 578 800 | Fax: +40 372 578 801

79-81, Blvd. Revoluției, 310130, Arad, Romania

Hotelul este situat în centrul orașului, pe bulevardul principal, în imediata apropiere a centrului comercial și cultural al Aradului. Se află la o distanță de 5 km față de aeroprtul din Arad, 3 km față de Gara Arad și 50 km distanță față de granița cu Ungaria.

Dinspre Timișoara (DN69) – intrați în Arad și mergeți drept înainte pe Calea Timișorii, treceti podul Traian, mergeti drept inainte pe Calea Romanilor si apoi pe Bd. Dragalina. In dreptul Colegiului National Elena Ghiba Birta virati la stanga pe Str. 1 Decembrie 1918 pentru a ajunge pe Bd. Revolutiei. Virati dreapta si peste 100 m ajungeti in fata hotelului Continental Forum Arad.

Din Ungaria prin Vama Nadlac (DN7) – intrati in Arad si mergeti drept inainte pe drumul principal (Calea Aurel Vlaicu, P-ta Garii, Bd. Revolutiei). In fata Teatrului Ioan Slavici virati stanga si schimbati sensul de mers pe Bd. Revolutiei. Mergeti drept inainte si peste 350 m ajungeti in fata hotelului Continental Forum Arad.

Din Deva (DN7) – intrati in Arad si mergeti drept inainte pe drumul principal (Calea Radnei, treceti podul peste calea ferata, Calea Iuliu Maniu). In sensul giratoriu din P-ta Podgoria faceti stanga si intrati pe Bd. Revolutiei, paralel cu liniile de tramvai. Mergeti drept inainte pana in fata Teatrului Ioan Slavici, virati stanga si schimbati sensul de mers pe Bd. Revolutiei. Mergeti drept inainte si peste 350 m ajungeti in fata hotelului Continental Forum Arad.

Din Oradea (DN79) – intrati in Arad si mergeti drept inainte pe drumul principal (Str. Petru Rares, treceti podul peste calea ferata) paralel cu liniile de tramvai. La intersectia cu Bd. Revolutiei, in dreptul liceului de arta Sabin Dragoi mergeti drept, paralel cu liniile de tramvai, prin sensul giratoriu din P-ta Podgoria. Mergeti drept inainte pana in fata Teatrului Ioan Slavici, virati stanga si schimbati sensul de mers pe Bd. Revolutiei. Mergeti drept inainte si peste 350 m ajungeti in fata hotelului Continental Forum Arad.

Cazare

arad-hotelTarife reduse pentru cazare

Am negociat direct cu hotelul, astfel încât participanții la Railway PRO Technology and Services Forum vor beneficia de prețuri exclusive.

Pentru a rezerva o comeră, contactați direct hotelul la forum.arad@railwaypro.com și menționați numele evenimentului nostru ( “Railway PRO & Technology Services Forum“), tipul de camera (single – 60 EUR sau dublu – 70 EUR, micul dejun inclus) și durata sejurului dumneavoastră.